Juletræer

Skadeforvoldende fugles tilstedeværelse er til stor gene i juletræsindustrien, hvor særligt topskuddene er skrøbelige over for fugleangreb. Beskadigelse af topskud kan resultere i usalgbare produkter, hvilket kan føre til store økonomiske tab. Juletræer er sårbare i hele deres levetid og det er derfor vigtigt at sørge for vedvarende beskyttelse mod fugleangreb.

Beskyt toppen på dine juletræer

BirdAlert ™ boksen kan ud fra de skadeforvoldende fugles unikke lyd, på få sekunder, identificere den specifikke fugleart, heriblandt måger, råger, gæs og stære. Inden for få sekunder vil de ankomne fugle blive mødt af artsspecifikke skræmmelydssekvenser eller andre valgfrie tilkoblede skræmmeværktøjer.

BirdAlert er den nye hjerne bag alle skræmmeværktøjer

Den største udfordring med traditionelle skræmmeværktøjer er oftest vanedannelse. Fugle kan hurtigt vænne sig til skræmmelyde og vil derfor trænge ind på det beskyttede område på trods af disse. BirdAlert ™ er bygget specielt til at imødekomme denne udfordring. BirdAlert ™ undgår vanedannelse ved at detektere den specifikke skadeforvoldende fugleart, og herefter variere forskellige tilknyttede tredjeparts skræmmeværktøjer i intensitet og rækkefølge. Dette suppleret med et stort indbygget bibliotek, bestående af lydoptagelser der retter sig specifikt mod den pågældende art, forbedrer samlet set effekten af alle tilkoblede skræmmeværktøjer radikalt.

Kunderne siger  

Vi har afprøvet BirdAlert i en af vores juletræskulturer, og vi har haft stor fornøjelse af boxen - vores skader er blevet halveret, og jeg kan kun anbefale BirdAlert.
Jes Nielsen
BirdAlert ™ – hjernen bag skræmmeværktøjerne

BirdAlert ™ – hjernen bag skræmmeværktøjerne

Den største udfordring med traditionelle skræmmeværktøjer er oftest vanedannelse. Fugle kan hurtigt vænne sig til skræmmelyde og vil derfor trænge ind på det beskyttede område på trods af disse. BirdAlert ™ er udviklet specielt til at imødekomme denne udfordring. BirdAlert ™ undgår vanedannelse ved at detektere den specifikke skadeforvoldende fugleart, og herefter variere forskellige tilknyttede tredjeparts skræmmeværktøjer i intensitet og rækkefølge. Dette suppleret med et stort indbygget bibliotek, bestående af lydoptagelser der retter sig specifikt mod den pågældende art, forbedrer samlet set effekten af alle tilkoblede skræmmeværktøjer radikalt.

Tilkobling af skræmmeværktøjer

BirdAlert ™ boksen er forsynet med fem eksterne tilslutningsporte, hvortil der kan tilkobles skræmmeværktøjer såsom gaskanoner og højtalere. Fremadrettet vil der også blive mulighed for, at implementere drager, lasersystemer, oppustelige fugleskræmsler, høgedragere etc. til systemet. Dette giver mulighed for, at tilrettelægge det skræmmeprogram som understøtter den konkrete problemstilling. Brugsanvisning - BirtAlert Detection System
Integrationer Læs mere

Udvalgte integrationer

Modtag vores nyhedsbrev