Tilkoblingsmuligheder

Modulopbygning gør skræddersyet løsning mulig

BirdAlert ™ boksen er forsynet med fem eksterne tilslutningsporte, der gør det muligt at tilrettelægge det skræmmeprogram der bedst understøtter den konkrete problemstilling.

DEĞER gaskanon
Kan integreres med elektronisk gaskanon. Arbejder på almindelig flaskegas og 12V batterispænding. Med regulerende intervaller fra 2 – 30 minutter og indstilleligt skudinterval og dobbeltskud samt tidsindstilling. Skudstyrke på 119 dB. Kan nemt overvåges og styres via. BirdAlert ™ appen til iPhone og Android telefoner.
Guardian 2 Mekanisk gaskanon
BirdAlert integreres med Guardian 2 mekanisk gaskanon. Arbejder på almindelig flaskegas og styres af 12V som forsynes af BirdAlert. Skudinterval kan styres via BirdAlert™ appen. Skudstyrken kan varieres imellem 80dB og 120dB ved at justere på kanonrøret.
Højtalere
Kan integreres med de officielle BirdAlert højtalere. Monasor 4 Ω passiv horn højtaler (300073). Type: NR-254KS. Frekvensområde: 600Hz – 14.000Hz, IP66 godkendt. SPL (1W/1m): 107 dB. Eller mærke af eget valg, der styres via et 1 ampere 12volts signal og kan tilsluttes med Weipu SP13 4pol hanstik.
Solpanel
BirdAlert kan forsynes af et 12V solpanel med en udgangseffekt på 60W, eller solpanel af eget valg, som tilsluttes via et Weipu SP13 2pol hanstik.
Eagle Eye
BirdAlert  kan integreres med Eagle Eye, som skræmmer fuglene væk ved at reflektere solens stråler i et varieret mønster. Fås i tre forskellige udgaver til at skræmme henholdsvis måger, duer og stærer.
Modtag vores nyhedsbrev