App

BirdAlert ™ systemet kan nemt overvåges og kontrolleres via. BirdAlert ™ appen, som fås til Android telefoner på Google Play og iPhones i App Store.


 

Opsætning
Tilføj, vælg og/eller navngiv boksen.
Vælg fugle
Tilføj, vælg og juster til de arter der skal detekteres.
Skræmmeværktøjer
Indstil og juster tilknyttede skræmmeværktøjer.
Instrumentbræt
Lær at læse og navigere i det simple interface.

FAQ

1Hvad kan appen bruges til?

BirdAlert ™ appen giver dig mulighed for at se aktivitet for hvert enkelt af dine BirdAlerts ™ samt at indstille aktiviteten for dem. For mere information se vores app brugermanual.

2Koster det noget at hente og bruge appen?

Nej. BirdAlert ™ Appen koster ikke noget at hente eller at bruge for BirdAlert ™ systemer som aktiveres i appen før den 1/8 2018. For mere information kontakt WildDetect ™ på telefon 40294988 eller via e-mail til info@wilddetect.com.

3Hvilke apparater kan appen bruges på?

BirdAlert ™ appen kan bruges på Android telefoner og iPhones.

4Kan jeg bruge appen på min tablet?

BirdAlert ™ appen er udviklet til brug med Android og iPhone telefoner og WildDetect ™ kan derfor ikke garantere dens funktionalitet på tablets uanset mærke.

5Jeg oplever fejl – hvad kan jeg gøre?

Hvis du oplever fejl som ikke er beskrevet i denne FAQ kan du altid kontakte WildDetect ™ på telefon 40294988 i hverdage fra 8-16. Vi sidder klar til at hjælpe og vil bruge dine erfaringer til at forbedre vores produkt.

6Jeg ved ikke hvordan man bruger appen – hvad gør jeg?

Se vores app brugermanual for hjælp til opsætning og brug af BirdAlert ™ appen. Er du stadig i tvivl er du velkommen til at kontakte WildDetect ™ på telefon 40294988 eller via e-mail til info@wilddetect.com.

7Jeg ønsker ikke at bruge appen. Virker min BirdAlert ™ uden?

Ja! Din BirdAlert ™ vil naturligvis fungere selvom du ikke bruger vores app. Du vil dog ikke kunne ændre indstillinger eller se data for din BirdAlert ™ uden BirdAlert ™ appen.

Modtag vores nyhedsbrev