Nyheder

1. februar 2018 af

WildDetect® har været på Kollerup Gods, hvor de har store problemer med råger.  Tv2Østjylland var også med og lavede et indslag Se indslaget her. BirdAlert® er et bæredygtigt og effektivt middel mod råger. Har du også problemer med råger så kontakt os på Tlf: 40 29 49 88 eller wilddetect@wilddetect.com så vi sammen kan finde en løsning på […]

10. januar 2018 af

Vi kan nu tilbyde finansiering når du køber BirdAlerts™. En typisk løsning vil være leasing over 36 måneder men vi kan tilpasse løsningen til den enkelte kunde. Så tøv! ikke med at kontakte os på Tlf: 40 29 49 88 eller på mail wilddetect@wilddetect.com  Så finder vi sammen en løsning tilpasset dig.

27. september 2017 af

Vi har som virksomhed gennemgået en større forandring siden vi lancerede Animan. Vi har skiftet navn til WildDetect, fået uviklet BirdAlert, samt ændret strategi. Alt dette kan du læse mere om her.

18. september 2017 af

WildDetect er nomineret til Innovationsprisen 2017, og i den anledning har Landbrugsavisen været et smut forbi vores kontor. De har skrevet en artikel om os, og hvorfor vi er en kandidat til denne pris. Læs artiklen her.

10. august 2017 af

WildDetect søger studentermedhjælper/praktikant til online kommunikation og marketing.  Brænder du for at arbejde med salg, kommunikation og marketing? Studerer du på en videregående uddannelse? Giver det dig blod på tanden at have ansvar og træffe selvstændige beslutninger – og er du ikke skræmt ved tanken om at jonglere rundt med ord som detektion, fugleadfærd, skræmmeværktøjer […]

Modtag vores nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag information fra WildDetect
Vis ikke denne popup igen