Køb BirdAlert gennem PCO’s

WildDetect samarbejder med Mortalin A/S

Med udgangspunkt i Mortalins store erfaring inden for skadedyrs-regulering, og med en organisation der dækker hele Danmark, og alle brancher, er vil glade for at have Mortalin som forhandler af Animan og BirdAlert. Mortalin A/S sikrer at vores produkter indgår som et væsentligt element i bestræbelserne på at undgå konflikter og tab mellem mennesker og skadeforvoldende fugle, enten som enkeltstående middel eller som en del af en ”større pakke”. Mortalin er lagerførende af vores produkter og kan derfor hjælpe dig med en hurtig indsats, og hjælp til opsætning.

WildDetects samarbejde med distributører

For at skabe en øget effekt på vores produkt arbejder vi i øjeblikket på, at få oprettet et samarbejde med en række distributører. Denne løsning vil være relevant for de kunder, som selv vil stå for at opsætte og optimere BirdAlert.

WildDetetcts samarbejde med skræmmeværktøjsudbyderre

For at skabe en øget effekt på vores produkt arbejder vi i øjeblikket på, at få oprettet et samarbejde med en række skræmmeværktøjsudbydere. Denne løsning vil være relevant for de kunder som efterspørger at få hjælp til vejledning, opsætning, service etc. Eller som gerne vil købe BirdAlert som en del af et samlet skræmmeprogram. BirdAlert-boksen er forsynet med fem udgange til styring af forskellige former for stimuli. Dette kunne f.eks. være lyd, lys eller gaskoner.

”Jeg plejede at tabe op til 15% af mine afgrøder før jeg købte Animan 3. Med Animan 3 blev mit tab reduceret til mindre end det halve. Animan var en god investering allerede efter første sæson” – Orla Jensen, Svendborg