Skræmmeværktøjer
laser
Laser lys systemer
Box (1)
cannon
Gaskanoner
Bird

Høgdrager

BirdAlert-boksen er forsynet med fem udgange til styring af forskellig stimuli. Her på siden kan du få et overblik over hvilke kombinationsmuligheder boksen muliggør.

speaker
Højtaler systemer
scare man
Oppustelig fugleskræmsel

Sådan fungerer den?

Hvad er der indeni?

F.eks.. BirdAlert chip, skræmme programmer, lydbibliotek, ét batteri, osv.

Højeffektiv mikrofon

Den højsensitive mikrofon er programmeret til fugle detektion. Med fire års forskning i ryggen.

Fem  tilslutnings porte

Laserlys, LED projektorer, højtalere, gaskanoner, silhuetter, skræmmemand, røg osv.

Må ikke åbnes!

Boksen er forseglet og bør af hensyn til fugt, forsikring og levetid aldrig åbnes.

APP'en
Opsætning

Tilføj, vælg og/eller navngiv boksen.

Vælg fugle

Tilføj, vælg og juster til de arter der skal detekteres.

Skræmmeværktøjer

Indstil og juster tilknyttede skræmmeværktøjer.

Instrumentbræt

Lær at læse og navigere i det simple interface.

Download_on_the_App_Store_Badge_DK_135x40

1.0 versus 2.0

Animan

Fra Animan til BirdAlert – den næste serie af audio dekterings udstyr. Animan, det intelligente fugleskræmsel, er forgængeren til BirdAlert. Animan bruger et avanceret mikrofon system til at lytte sig frem til skadeforvaltende fuglearter, og afspiller herefter skræmmelydsoptagelser målrettet arten.

BirdAlert

BirdAlert er essensen udledt af flere års detektions erfaring med Animan, pakket ned i et prisbilligt, dynamisk, flytbart og holdbart kuffertdesign. Kufferten er udstyret med fem udgange, og kun ”fantasien” sætter grænser for, hvilke stimuli og styringer der vil kunne tilkobles. Dertil har vi til styring og indstilling udviklet BirdAlert app ‘en, via denne er det muligt at overvåge og kontrollere de indsamlede data.

Startskuddet

Startskuddet til WildDetect kom fra Kim Steen’s Ph.d. studie i intelligent brug af sensorer. Konflikter mellem menneskelige aktiviteter og dyreliv er et stigende problem, og i mange dele af verden skaber skader, forårsaget af dyreliv betydelige økonomiske udfordringer. Kim undersøgte her brugen af signalbehandling og mønstergenkendelse til design af systemer, der kunne anvendes til løsning af disse konflikter. De opnåede resultater var et væsentligt skridt i retning af en mere effektiv sensor-baseret løsning på vildtvenlig landbrug, og det er ud fra denne forskning at WildDetect har fået sin berettigelse på markedet.